A blogról

Komoly és komolytalan, helyenként öncélú morfondírozások az "elveszettnek" titulált generációt (Y generációt) érintő kérdésekről.

Facebook

Utolsó kommentek

Elveszett generáció

Komoly és komolytalan, helyenként öncélú morfondírozások az "elveszettnek" titulált generációt (Y generációt) érintő kérdésekről.

2013.07.02. 02:13 elveszett generáció

Bulvármárklár

Az állásinterjúkkal és az emigrálással foglalkozó posztok után következzen egy valamivel „könnyedebb" téma, amely minden generációt érint, és ami alól csak keveseknek adatik meg, hogy teljes mértékben ki tudják vonni magukat, mivel több fronton támad. Amit nemcsak a médián, hanem gyakran az ismerőseiden keresztül is kapsz az arcodba. Ez pedig a bulvár. Agyromboló hatásainak egyik összetevője az egyszerre egyoldalú, unásig ismételt (pl. villantott) és ordenáré  (pl. cukiskodik) nyelvezet. 

Íme egy ékes példa:

,,Ireland Baldwin dekoltázsa máris látványos

Alig kezdtek el rendes ütemben nőni a mellei Kim Basinger és Alec Baldwin 17 éves lányának,
Ireland Baldwinnak, máris büszkélkedik velük. A szerencsés géneket örökölt celebgyerek is megjelent hétfőn az amerikai divattervezők egyesületének díjátadóján, a CFDA Fashion Awardson Ireland Baldwin.jpgNew Yorkban, ahol egy piros, mélyen dekoltált ruhát viselt. A mellközt villantó Ireland Baldwin anyjához, Kim Basingerhez hasonlóan modellkedéssel indítja karrierjét: tavasszal a Twitteren számolt be arról, hogy már hivatalosan is a TwoManagementnek és az IMGModelsnek dolgozik. A 17 éves lány külseje édesanyja fénykorát idézi, és valószínűleg ezt pontosan tudja is, úgyhogy rá is játszik rendesen egy-egy pózzal. Bárhogy is, nevét és adottságait tekintve jó esélye van a sikeres modellkarrierre. Az egészségmániás celebgyerek a hírek szerint nem vitte magával az eseményre sztárszörfös pasiját, Slater Troutot, akivel viszont folyamatosan együtt lóg, és megállás nélkül posztolják a cukiskodó fotókat."

Forrás: Velvet, http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/06/04/ireland_baldwin/

Puszta perverzióból játsszunk el azzal a gondolattal, hogy hogyan lehetne némiképp szofisztikáltabb stílusban tálalni a semmit:

Ireland Baldwinon megfigyelhetők a test serdülőkori változásai

Ireland Baldwin2sepia.jpgKim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland Baldwin elérte a pubertáskort. Másodlagos nemi jellegei korosztályának megfelelően fejlődnek. A 17 éves lány előszeretettel hangsúlyozza kezdődő nőiességét öltözködésével. A felbomlott színészcsalád sarja egy mélyen dekoltált piros ruhában jelent meg a CFDA Fashion Awardson New Yorkban. (Szegycsontja kilátszott.) Ireland Baldwin édesanyja nyomdokait követve modellként kezdi meg pályafutását. Amilyen az anya, olyan a leánya. Ennek tudatában Ireland szeret a kamerák kereszttüzében állni. Minden bizonnyal sikeres modell válik majd belőle. A díjátadó ünnepségre nem kísérte el kedvese, Slater Trout, aki népszerű szörfös hírében áll. A fiatalok azonban sok időt töltenek együtt, és meghitt pillanataikról rendszeresen tesznek közzé tüneményes fotókat a közösségi oldalakon.

Ha stílusa mellett a bulvár tartalmára is szeretnék reflektálni, akkor lehetne így is:

Márklár Márklár márklárja márklár márkláros

Márklár márklároltak márkláros márklárban márklárolni a márklárjai Márklár Márklár és Márklár Márklár márklár márkláros márklárjának,  Márklár Márklárnak márklár márklárkodik márklárokkal. A márkláros márklárokat márklárolt márklármárklár márklár márklárolt márkláron a márklári márklárok márklárjának márklárján a kyle.jpgMÁRKLÁR Márklár Márkláron Márklárban, márklár márklár márklár, márklárosan márklárolt márklárt márklárolt. A márklárt márklároló Márklár Márklár márklárjához, Márklár Márklárhoz márkláran márklárkodással márklárolja
márklárját: márkláron a Márkláron márklárolt márklárról, márklár márklár márklárosan márklár a MárklárMárklárnak és a MárklárMárklárnak márklárkodik. A márklár márkláros márklár márklárja márklárja márklárját márklárolja, márklár márklár márklárt márklárosan márklárolja márklár, márklár márklár márklár márklárkodik márklárosan márklár-márklár márklárral. Márklár, márklárjár márklár márklárját márklárolva márklár márklár márklár a márkláros márklármárklárra. A márklármárkláros márklármárklár a márklárok márklár márklár márklárolta márklárral a márklárra márklármárkláros márklárját, Márklár Márklárt, márklárral márklár márklárosan márklár márklárol, márklár márklár márlkár márklárolják a márklároskodó márklárokat.

Márklár Márklár

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: celeb bulvár márklár villantott cukiskodik


A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettgeneracio.blog.hu/api/trackback/id/tr875385279

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bulvármárklár 2013.07.02. 02:13:39

Az állásinterjúkkal és az emigrálással foglalkozó posztok után következzen egy valamivel „könnyedebb" téma, amely minden generációt érint, és ami alól csak keveseknek adatik meg, hogy teljes mértékben ki tudják vonni magukat, mivel több fronton támad. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása